Wisbygymnasiet

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Wisbygymnasiet

Wisbygymnasiet har ca 1600 elever och ungefär 185 anställda. Vi erbjuder 16 nationella program, fem introduktionsprogram och ett riksrekryterande program. På Wisbygymnasiet samarbetar vi och tar gemensamt ansvar så att våra elever når examensmålen. Vi sätter laget framför jaget, ser möjligheter till utveckling och talar gott om varandra.

Wisbygymnasiets vision är: 
• Vi är i framkant när det gäller att möta dagens och morgondagens behov i samhället 
• Vi har bra hälsa och mår bra i vår skolmiljö 
• Vi är platsen för både bildning och utbildning

Dina arbetsuppgifter

Du kommer följa en eller två av Wisbygymnasiets elever under dess skoldag. Din uppgift blir att vara deras stöd på lektion, att förflytta sig mellan olika salar och huskroppar. Det finns även arbetsuppgifter där du hjälper till med personlig hygien.

Vem är du?

Du har en yrkesutbildning som elevassistent eller motsvarande utbildning.

Som person är du glad, inlyssnande för elevens behov, lugn, lösningsfokuserad och med ett stort intresse för att stödja elever. Du har även ett positivt förhållningssätt i mötet med övriga elever, lärare och berörda familjer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet.

Du behöver ha ett stort intresse för människor och förmåga att skapa goda relationer. Du är lyhörd för elevens individuella förutsättningar. Du behöver vara strukturerad för att skapa trygghet och för att kunna hjälpa eleven att studera olika ämnen samt organisera sina studier.

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och fritidshem. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/675
Kontakt
  • Karin Lekander, Biträdande rektor, 0498269544
Facklig företrädare
  • Björn Nordberg, Kommunal, 0704897361
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Wróć do ofert pracy