Röntgen

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Röntgen

Röntgenavdelningen är en egen verksamhet på akutsjukhuset Visby lasarett med ca 40 medarbetare i kategorierna röntgensjuksköterska, undersköterska, läkare med specialitet radiologi och ST-läkare. Här utförs alla typer av undersökningar på våra yngsta till våra äldsta patienter.

Varje år utförs ca 43000 undersökningar på vår avdelning. Gotlands läge och turismen sommartid innebär en stor variation och mångfald som sätter en tydlig prägel på vår verksamhet. Vi upplever vår avdelning som trivsam med god stämning och gott samarbete mellan personalkategorierna, även inom lasarettets olika kliniker, primärvård i regionens egen regi samt privata aktörer.

Dina arbetsuppgifter

Som röntgensjuksköterska på röntgenavdelningen arbetar du med alla typer av undersökningar och modaliteter förutom ultraljud där undersköterskor arbetar tillsammans med våra läkare.

Du har schemalagd arbetstid där även kvällar och helger ingår. Vi har beredskapstjänstgöring efter kl. 20.30 på vardagar och efter kl. 19.00 på lördagar, söndagar och helgdagar.

Vi arbetar med Sectra RIS och PACS system och har följande utrustning:
- 2 Philips Ingenuity CT Elite
- 2 Siemens skelettlab
- 1 Siemens genomlysningslab och intervention
- 1 Samsung mobil enhet för undersökningar på vårdavdelningarna på sjukhuset framförallt IVA och barnavdelningen.
- 1 Philips MR, 1 1,5T

Vem är du?

Du är legitimerad röntgensjuksköterska. Du har god datorvana och behärskar RIS/PACS. Det är meriterande med tidigare erfarenhet, men är du nyutexaminerad eller i början av din karriär är du välkommen att söka. Du kommer i så fall få en grundlig introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll

För oss är det viktigt att du har en positiv inställning till ditt arbete, god förmåga att samarbeta med olika yrkeskategorier och kunna prioritera i akuta och stressiga situationer. Arbetet innebär stort ansvar som ställer höga krav på förmåga till självständigt arbete. Vi lägger stor vikt vid ett gott patientbemötande och söker därför dig som är serviceinriktad med god kommunikativ förmåga. Du skall även vara intresserad av att driva kliniken framåt och vara aktiv i vårt kvalitets- och förändringsarbete.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 23-09-04 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/677
Kontakt
  • Åsa Svensson, 0498-268351
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-07-09

Wróć do ofert pracy