Allmän internmedicin

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Internmedicin

På avdelning A4 AIM vårdar och utreder vi patienter med internmedicinska åkommor så som diabetes, njur-, lever- och mag-tarmsjukdom. Vi har tolv vårdplatser. Vårt breda spektrum av diagnoser som är våra specialiteter gör vår avdelning till en mycket utvecklande och spännande arbetsplats. Samarbetet mellan olika viktiga professioner på avdelningen fungerar väldigt väl hos oss. Kollegialt stöd och en lärande atmosfär genomsyrar vår arbetsgrupp!

På avdelning C2 Geriatrik finns 14 vårdplatser, fördelat på två olika vårdinriktningar. Akutsjukvård
bestående av infektion- och lungmedicin, samt geriatrisk vård. Vi är en personalgrupp med bred kompetens, god stämning och positiv inställning! Här arbetar vi kontinuerligt med att hitta rutiner, nya arbetssätt och modeller och du ges utrymme för förändringsarbete och utveckling av vårdavdelningen. Här jobbar vi med tillit, omtanke och förtroende för varandra.

Vi söker en undersköterska till en ny funktion med huvudsakligt uppdrag att vara samordnare i
hemgångsplanering på vårdavdelningarna A4 Allmän internmedicin och C2 Geriatrik. I oktober flyttar avdelning Allmän internmedicin till C-huset och får namnet C3 medicin

Dina arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att dagligen bevaka våra patienters hemgångsplanering, ha täta kontakter med biståndshandläggare, hemsjukvård och primärvård. Du kommer att samarbeta nära med avdelningarnas sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare och klinisk farmaceut och med lasarettets sociala samordnare.

Du deltar vid omsorgsplaneringar och samordnad hemgångsplanering på distans och vid fysiska möten.

Tjänsten är en heltidstjänst men specialuppdraget beräknas i starten inte helt fylla en heltid men kan öka i omfattning om ytterligare avdelningar ansluts till konceptet. Det samordnande uppdraget kombineras upp till heltid med klinisk tjänstgöring eller andra uppdrag som bedöms lämpliga.

Under projekttiden kommer du att tillsammans med sjuksköterskor och enhetschefer utforma och utveckla denna specialtjänst för undersköterska.

Du arbetar dagtid måndag-fredag, 40 tim/vecka.

Projektperiod om sex månader. Utvärdering sker under projekttiden.

Vem är du?

Vi söker dig som är undersköterska med gedigen erfarenhet från den akuta slutenvården. Du är driven, ansvarstagande och lösningsorienterad. Det är av vikt att du kan arbeta självständigt och själv planera och organisera dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att kommunicera och trivs med att samarbeta med flera olika professioner. En patientsäker och smidig hemgångsplanering för våra patienter står i centrum för dig.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Urval sker löpande under ansökningsperioden.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde september -23 eller enligt överenskommelse, med varaktighet 6 månader
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/685
Kontakt
  • Anna Åborg Gustafsson, enhetschef avdelning A4, 0498-204928
  • Lina Botvalde, tf enhetschef avdelning C2, lina.botvalde@gotland.se
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Wróć do ofert pracy