Terra Novaskolan

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Terra Novaskolan

Terra Novaskolan är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till år 6. Skolan har ett fritidshem med tre avdelningar. Upptagningsområdet är Terra Nova och för närvarande går cirka 165 elever här. Terra Novaskolan ligger i ett naturskönt område som tillsammans med skolgården ger många möjligheter till lärande utelek. Här finns fotbollsplaner, skolskog, kulle och skateboardbana. Vi har organiserade rastaktiviteter. Skolan har tillagningskök och egen idrottshall.

På skolan finns hög andel behöriga och engagerade lärare och fritidspedagoger som arbetar för att alla elever ska få goda kunskaper och stark självtillit. Skolans helhetsidé är ”Vi skapar trygghet, glädje och arbetsro för barn lärande – alla får lyckas!". Vi har tydliga fokusområden för varje stadie och arbetsglädje eftersträvas för stora och små.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att fungera som spindeln i nätet på enheten och ha många kontakter med personal, vårdnadshavare, elever, UAF stödfunktioner samt olika besökare. Du kommer att arbeta med de system som Region Gotland använder, som t.ex. Edlevo, Medvind, HR-plus, Unikum, Skola24, Aivo, ekonomisystem med budget, prognos och fakturahantering, skolverkets registreringar och SCB.

Du kommer att ansvara för områdets dokumenthantering i enlighet med gällande lagstiftning. Du är ett av skolans ansikten utåt via telefonsamtal och besök. Du hjälper till med diverse uppgifter som behöver lösas, exempelvis ta emot tillfälliga besökare, upprätta och följa upp felanmälningar och beställa varor. Du arbetar nära ledningen i området. En del av tjänsten innebär att arbeta med samma uppgifter mot grannskolan Gråboskolan.

Vem är du?

Du som söker skall ha genomgången gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig utbildning.

Meriterande är erfarenheter och kunskaper som protokollskrivning, arbetsmiljö, schemaläggning, hemsidehantering med mera.

Du är en van datoranvändare med grundläggande kunskaper i Officepaketet och god förmåga att sätta dig in i olika system. Du skall vara noggrann, strukturerad och ha förmåga till helhetssyn. Flexibilitet och initiativförmåga är två viktiga egenskaper i din roll. Det är viktigt att du är bra på att bemöta människor och har ett professionellt sätt. Tjänsten kräver att du kan arbeta självständigt men också samarbeta med andra.

Du har god organisationsförmåga och kan planera ditt arbete utifrån de arbetsuppgifter som finns under året, dels det löpande arbetet men även deadlines i form av registreringar av betyg och statistik. Du bör ha tidigare erfarenhet av arbete med ekonomi/administration och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Det är stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta i skolans värld med erfarenhet av betygshantering, schemaläggning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-05 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/468
Kontakt
  • Ann-Sofi Lindgren, 0498269077
  • Ninni Kallio Dahlberg, 0498269592
Publicerat 2024-05-21
Sista ansökningsdag 2024-06-04

Tillbaka till lediga jobb