Gynekologi/Obstetrik - slutenvård

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Gynekologi/Obstetrik - slutenvård

Avdelningen för obsteterik och gynekologi består av förlossning, BB, gynavdelning samt gynmottagning. Vi är en liten verksamhet där belastningen på gynavdelningen varierar stort vilket gör att du kommer ha varierande arbetsuppgifter med stora möjligheter att lära nytt och utvecklas.

Som sjuksköterska hos oss kommer du också att varva mellan avdelning och mottagning enl. ett rullande schema. På mottagninen utför vi även vissa operationer som du kommer att bli delaktig i.
Du som personal är viktigt för oss då vi alla är med och skapar varandras arbetsmiljö där strävan är ett öppet och tillåtande klimat.

Viktigt för oss är att det alltid är patienten som står i centrum.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som redan är trygg i din roll som sjuksköterska och som nu vill utvecklas inom kvinnohälsa. Som person är du lyhörd, ödmjuk och har ett tillmötesgående sätt och vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom kvinnosjukvård. Du trivs med att samverka runt patienten och har en god förmåga att samarbeta både internt och över gränser med andra enheter. Vidare värdesätter vi ett genuint intresse för att arbeta med kvinnohälsa och kvinnosjukvård och att du visar ett engagemang för att vidareutveckla området. Är du dessutom positiv och nyfiken på nya utmaningar tror vi att du kan vara en av våra nya kollegor.

Vem är du?

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet inom kvinnohälsa inom sluten-/eller öppenvård. Du skall ha erfarenhet om minst 2 år som legitimerad sjuksköterska. Extra positivt om du dessutom har mottagningsvana i någon form.

Anställningen börjar som ett vikariat på grund av studier, men som sedan kommer övergå i en tillsvidareanställning.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 240901
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/483
Kontakt
  • Anna Hörsne-Malmborg, 0498268079
Facklig företrädare
  • Shirin Sundberg, 0498-268222
Publicerat 2024-05-30
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb