Laboratoriemedicinskt centrum Gotland

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Laboratoriemedicinskt centrum Gotland

Ö-läget kräver det stora sjukhusets resurser och innebär samtidigt det mindre sjukhusets närhet och samhörighet. Inom sjukvården på Gotland byggs nära samarbeten snabbt, beslutsvägarna är korta vilket skapar smidighet för patienter och medarbetare.

På vårt multidisciplinära sjukhuslaboratorium lägger vi stor vikt både vid medarbetarnas trivsel och vid vårt kvalitetsarbete. Laboratoriemedicinskt centrum Gotland omfattar kemlab, blodcentralen, mikrobiologen, fyslab och vattenlab.

Dina arbetsuppgifter

Laboratoriemedicinskt centrum Gotland är ett mindre sjukhuslaboratorium. Därför har vi stora möjligheter till varierade arbetsuppgifter och ständig utveckling. Du kommer att bli en viktig medarbetare i vår arbetsgrupp inom klinisk mikrobiologi, där du får möjlighet till att arbeta brett med PCR- och odlingsbaserad mikrobiologisk diagnostik och utveckla fördjupad kunskap inom vissa områden.

För oss är kompetens och ständig förbättring viktigt, och vi satsar därför på kompetensutveckling för våra anställda.

Utifrån schema arbetar du framförallt dagtid med en viss kvälls- och helgtjänstgöring.

Vem är du?

Du är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning mikrobiologi, eller liknande utbildning inom biomedicin eller molekylärbiologi.

Vi ser det meriterande med erfarenhet av arbete inom klinisk mikrobiologi och bakteriologi, erfarenhet av digitala labsystem, erfarenhet av att jobba inom ett kvalitetscertifierat laboratorium samt erfarenhet av verksamhetsutveckling.

Förutom god datorvana är du noggrann, kvalitetsmedveten och kan arbeta självständigt. Samarbetet inom laboratoriet är viktigt, och vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga.

Du har ett positivt bemötande gentemot våra kunder och annan vårdpersonal och kan förklara och hjälpa dem med frågeställningar.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim./v.
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/488
Kontakt
  • Daniel Vestman, enhetschef, 0498-268974
  • Maria Paul, sektionsledare, 0498-268448
Facklig företrädare
  • Maria Paul, Vårdförbundet, 0498-268448
  • Linda Johansson, Naturvetarna, 0498-268054
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-28

Tillbaka till lediga jobb