Lyckåkerskolan

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Lyckåkerskolan

Lyckåkerskolan är skolan där allt är möjligt. Här arbetar engagerade pedagoger, bokdrakar, pedagoghundar och vår skolhamster sida vid sida. Eleverna möter en innovativ och inspirerande lärmiljö som motiverar till ett lustfyllt lärande.

Lyckåkerskolan ligger i södra Visby och omfattar förskoleklass, grundskola 1-3 och fritidshem. Skolan har i dagsläget cirka 160 elever och vi är 30 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter

På Lyckåkerskolan arbetar vi årskursvis i hemvister över hela dagen. Varje årskurs har tillgång till flera rum i hemvisten. Eleverna tillhör samma hemvist under sina fyra år på skolan för att skapa trygghet. I hemvistens team arbetar 6-7 pedagoger med olika utbildning och bakgrund tillsammans. Det finns även tillgång till speciallärare.

Vår vision grundar sig i ”21st century learning”, där medskapande och elevdelaktighet utifrån ett flexibelt och varierat kooperativt lärande är ledord. Vi har en flexibel och tillgänglig lärmiljö med möjligheter till möblering utifrån behov, aktiviteter och olika inlärningssituationer.

Som fritidspedagog bidrar du med din kompetens under hela dagen i skola/fritidshem. I arbetslaget har huvudansvaret för fritidshemmets pedagogiska verksamhet tillsammans fritidshemspersonalen som i dag består av 1 fritidspedagog, förskollärare och en barnskötare.

Du kommer att arbeta i elevgrupp från förskoleklass och sedan följa eleverna upp genom åren till och med årskurs tre. Där du planerar, genomför och utvecklar verksamheten med barnen i fokus. Tillsammans med övriga i arbetsgruppen arbetar du med att skapa en trygg och inspirerande lärmiljö.

Som lärare i fritidshem blir du en del av teamet med din kompetens som fritidspedagog. Tjänsten är en heltidstjänst där du arbetar både i skolans verksamhet och på eftermiddagen på fritidshemmet i samma lokaler och hemvist. Tjänsten är en semestertjänst.

Vem är du?

Du är legitimerad lärare i fritidshem/fritidspedagog

Det är viktigt att du är öppen för utveckling och tycker om att samarbeta då du blir en del i ett team på sex stycken medarbetare.

Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Eftersom vi arbetar i tvärprofessionella team är det även viktigt att du är bra på att samarbeta med andra för att tillsammans nå uppsatta mål.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-05
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/521
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-07-01

Tillbaka till lediga jobb