Folkhögskolan Hemse

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Folkhögskolan Hemse

Gotlands folkhögskola ingår som en del i utbildnings- och arbetslivsförvaltningen. Folkhögskolan har en lång tradition och historia på ön och sedan 1876 har folkhögskolan bedrivit sin verksamhet huvudsakligen från Hemse. Sedan 2003 har en ny skolenhet vuxit fram och etablerats i Fårösund på norra Gotland. Verksamheten bedrivs året runt, förutom våra läsårskurser där ca 350 deltagare studerar bedrivs även ett 30-tal sommarkurser med uppemot 750 deltagare.

Vi är ett gäng som jobbar med service och kvalitet, vi är stolta över det vi levererar till våra gäster. Det är ett roligt och varierande arbete med många härliga möten med människor.

Dina arbetsuppgifter

Ombäddning vid kursbyte, lokalvård i övriga allmänna utrymmen. Prioritera städningen under veckans dagar beroende på vilka lokaler som används av våra sommardeltagare. Du kommer att bli en del av ett glatt gäng där vi är 9 personer som jobbar med kök och städ. Noggrannhet är något av våra ledord, vi eftersträvar en upplevelse för våra gäster.

Vem är du?

Körkort och tillgång till bil är ett krav. Du måste vara 18 år fyllda.

Det är meriterande om du har städutbildning och/eller städvana. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hemse
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/188
Kontakt
  • Daniel Malm, 0498-203656
Publicerat 2023-02-09
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb