Kirurgi & urologi, slutenvård

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Kirurgi & urologi, slutenvård

Vill du vara med och utveckla vår avdelning då vi jobbar med ständiga förbättringar? På avdelningen bedrivs både akut och elektiv vård inom kirurgiska och urologiska specialiteter. Om du är kunskapstörstig och vill ha bred kompetens inom kirurgisk omvårdnad så är kanske just du vår nya undersköterska.

Dina arbetsuppgifter

Som undersköterska på kirurgavdelning C3 ingår du som en i teamet kring patienten. Du är behjälplig vid personlig omvårdnad då det behövs och bistår bland annat vid förberedelser till operation och röntgen. Utöver de specifika rutinerna hanterar du även tvätt, förråd och beställningar.

Som undersköterska arbetar du i team med en sjuksköterska och arbetsuppgifterna är väldigt varierande med mycket medicintekniska inslag.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från akutsjukvård och gärna erfarenhet av ovan nämnda specialiteter.

Du är en öppen person som är flexibel och positivt inställd till nya utmaningar och arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/319
Kontakt
  • Jenny Karlsson, enhetschef, 0498-268694
Publicerat 2023-03-03
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb