Gynekologi/Obstetrik - öppenvård

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Gynekologi/obstetrik - öppenvård

Som barnmorska på mottagningen i Slite är du en del av gemenskapen i den större arbetsgruppen av barnmorskor på ön samtidigt som du utgör en viktig del i det mindre samhället för kvinnan genom hela livet.

Barnmorskemottagningen, vårdcentralen och BVC angränsar till varandra vilket skapar förutsättningar för smidiga samarbeten och korta vårdkedjor. Här följer du familjer och patienter med en stor kontinuitet och du får en stor kompetensbredd.

Slite, som tredje största ort efter Visby, utgör navet av östra sidan av ön. Välkommen till en arbetsplats med gångavstånd till havet, fina omgivningar i vacker och avstressande miljö!

Dina arbetsuppgifter

Som barnmorska på barnmorskemottagningen arbetar du med mödrahälsovård, gör sedvanliga hälsokontroller i samband med graviditet och eftervård, tar cellprover, vaccinerar i samband med dessa för HPV samt har preventivmedelsrådgivning. Viss del telefonrådgivning ingår också i dina arbetsuppgifter.

Eftersom du är en viktig del av verksamhetens utveckling ges du utrymme att aktivt delta i utvecklings- och förbättringsarbeten.

Här sköter du din egen mottagning och vi erbjuder flexibla lösningar gällande sysselsättningsgrad och schema. Vill du till exempel arbeta viss del på vår stora mottagning i Visby så skapar vi möjligheter för det. Du har stora påverkansmöjligheter för din mottagning och hur du lägger upp arbetet. Du ges möjlighet att själv styra din tid, arbeta viss del på distans liksom samarbetsformer med till exempel andra barnmorskor och som förlängd del av ungdomsmottagningen i Visby.

Ditt arbete är självständigt, samtidigt som du har tillgång till kunskaps- och erfarenhetsutbyte med kollegor genom regelbundna fysiska och digitala träffar.

Vem är du?

Du som söker är legitimerad barnmorska med erfarenhet från mödrahälsovård.

Vi vill att du är intresserad av att delta i utvecklingen av vårt arbetsområde reproduktiv hälsa. Det är därför värdefullt att du håller dig uppdaterad om PM, riktlinjer och aktuell forskning.

Du bör kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter och du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Eftersom vi arbetar i tvärprofessionella team är det av stor vikt att du är bra på att samarbeta med andra för att tillsammans nå uppsatta mål.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid eller enligt överenskommelse
Ort Slite
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/338
Kontakt
  • Mathilda Östman, 0498-237030
Facklig företrädare
  • Ann Samuelsson, ann.samuelsson@gotland.se
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb