Hemsjukvården

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Hemsjukvården

Hemsjukvården på Gotland är en enhet med driv och hög utvecklingstakt. Vårt uppdrag är att tillhandahålla rehabilitering i särskilt boende respektive ordinärt boende genom en god och säker vård där patienterna känner sig trygga, delaktiga och väl bemötta. Hemsjukvården planeras utifrån geografiska områden. Organisationen för hemsjukvården är uppdelad i multiprofessionella team med distriktssköterskor/sjuksköterskor, fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och undersköterskor.

Dina arbetsuppgifter

Uppdraget som arbetsterapeut i hemsjukvården innebär att du deltar aktivt i vårdplanering och utför rehabiliterande insatser i våra patienters ordinära hem alternativt på korttidsplats eller i särskilt boende. I arbetsuppgifterna ingår bedömning, behandling, upprätta intyg, förskrivning av hjälpmedel samt uppföljning av arbetsterapeutiska insatser i personens bostad. Då det i rollen ingår utbildning/handledning av omvårdnadspersonal är det viktigt att du har ett pedagogiskt förhållningssätt. Du kan även uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt har för tjänsten relevanta IT-kunskaper. Då vi har flertalet arbetsterapeuter inom hemsjukvården finns goda möjligheter till strukturerad introduktion, samarbete och stöd i individuell utveckling i din yrkesroll.

Vem är du?

Du är legitimerad arbetsterapeut. B-körkort krävs för tjänsten.

Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Eftersom vi arbetar i tvärprofessionella team är det även viktigt att du är bra på att samarbeta med andra för att tillsammans nå uppsatta mål.

Vi har behov av vikarier från början av juni till slutet av augusti. Vikariatets längd och
sysselsättningsgrad sker enligt överenskommelse. Tjänsterna kommer tillsättas med löpande urval och du kan därför komma att bli kontaktad innan annonstiden löpt ut.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2024-08-30
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1274
Kontakt
  • Josefina Cederholm, 0498-204202
Facklig företrädare
  • Linda Ahlgren, Sveriges Arbetsterapeuter, 0498-204565
Publicerat 2023-12-17
Sista ansökningsdag 2024-03-31

Tillbaka till lediga jobb