Stenkyrka skola

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Stenkyrka skola

Stenkyrka skola är en liten landsbygdsskola. Belägen i en klassisk skolbyggnad och tillbyggd på ett varsamt sätt med lokaler som är väl lämpade för undervisning i en modern lärandemiljö. Från klassrummen blickar du ut över åkrar och kyrkans höga torn.

Det lilla formatet på skolan skapar en vi känsla bland personal och elever, här känner alla till alla barn. Personalgruppen är väl sammansvetsad och alla ställer upp för varandra i det kollegiala arbetet såväl som lärandet. Skolan består av tre klasser: F, 1-3 och 4-6.

Fem lärare ansvarar för undervisningen på skolan tillsammans med en specialpedagog och en speciallärare.  Som stöd för lärare och elever i klassrummet finns fyra medarbetare som också arbetar på skolans fritids. Elevhälsoteamet består av skolledningen, skolpsykolog, skolsköterska, kurator, specialpedagog och speciallärare. Stenkyrka skola tillhör sedan HT-21 Väskinde - Stenkyrka skolområde. 

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar för elever på lågstadiet, utöver det pedagogiska ansvaret som lärare så ingår också mentorskap i klass 1-3.  

Du ingår i ett arbetslag där du ansvarar för klassrumsundervisning i en åldersintegrerad klass med elever från tre årskurser. Du kan utnyttja fördelarna med att ha elever ur tre årskurser i klassen genom att låta elever vara förebilder för varandra och låta eleverna arbeta med uppgifter utifrån egen förmåga.  Du anpassar lärandemiljön utifrån gruppen samt elevernas individuella behov. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument samt elevens behov, enskilt och tillsammans med arbetslaget.

Du blir en del av ett arbetslag av engagerade och kompetenta kollegor som ser att samarbete kring elevernas hela dag är en förutsättning för att skapa helhet och trygghet för både elever och vuxna.

Vem är du?

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskola F-3, F-6 eller 4-6. 

Du är väl förtrogen med LGR-22, ha god förmåga att samarbeta och skapa relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du skall vara nyfiken på att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor och kunna samarbeta med elevhälsoteamet för att anpassa undervisningen efter alla elevers förutsättningar och behov.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper och din förmåga att arbeta i ett team.

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och fritidshem. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240812
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/422
Kontakt
  • Erik Rudstedt, 0498269332
Publicerat 2024-04-30
Sista ansökningsdag 2024-05-19

Tillbaka till lediga jobb