Geriatrik

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

Geriatrik

Vill du som sjuksköterska arbeta med den spännande blandningen av infektion- och lungmedicin samt geriatrisk vård? På geriatrikavdelning finns 14 vårdplatser, fördelat på dessa två olika vårdinriktningar.

Vi är en personalgrupp med bred kompetens, god stämning och positiv inställning! Här arbetar vi med ständiga förbättringar genom bland annat metoden Gröna korset och tillämpar ett personcentrerat förhållningssätt. Du bidrar som en i gänget till förändringsarbete och utveckling av vårdavdelningen.

Välkommen till geriatrikavdelningen!

Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska ansvarar du för patienternas omvårdnad vilket innebär att du gör kvalificerade bedömningar, tolkar patienternas behov och genomför omvårdnadsåtgärder i samråd med patienten.

På geriatrikavdelningen har du ett varierat och ansvarsfullt arbete. Ibland behöver du agera snabbt och ibland är det någon patient eller anhörig som behöver ägnas mer tid.

Som sjuksköterska har du ett nära samarbete med undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter och fysioterapeuter kring dina patienter. Modern sjukvård kräver att vi samarbetar som välfungerande team för att säkerställa en god patientsäkerhet.

Vem är du?

Du som söker är legitimerad sjuksköterska.

Har du erfarenhet av arbete på infektionsavdelning och eller geriatrisk avdelning är det meriterande, liksom om du har specialistutbildning.

Med ett inkännande bemötande ser du hela patienten och dennes behov. Du kan snabbt ställa om till ändrade förutsättningar och anpassar ditt arbetssätt utifrån situation. Vi värdesätter att du är intresserad av att arbeta för din egen såväl som avdelningens utveckling.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/487
Kontakt
  • Lena Weimers, enhetschef, 0498-268979
Facklig företrädare
  • Anders Lickander, Vårdförbundet, 0498-268956
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb