HSF Bemanning

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

HSF Bemanning

Visby lasarett är Gotlands enda sjukhus och innehåller enheter för både akut- och planerad vård såsom akutmottagning samt specialiteter inom medicin, kirurgi, kardiologi, infektion, ögon, öron, barn, förlossning, gyn, ortopedi, operation och intensivvård. Även psykiatri tillhör lasarettets utbud, men ligger geografiskt skilt från lasarettet i egna lokaler.

Ö-läget kräver det stora sjukhusets resurser samtidigt som det erbjuder det mindre sjukhusets närhet och samhörighet. Inom hälso- och sjukvården på Gotland skapas nära samarbeten snabbt, beslutsvägarna är korta vilket skapar smidighet för både patienter och medarbetare. Vid en anställning är vi angelägna om att du känner dig välkommen, din utveckling är vår framgång och vi erbjuder dig goda möjligheter till kompetensutveckling. Du får både stort djup och bredd inom ditt kompetensområde då Visby lasarett som öns enda akutsjukhus hanterar öns alla patienter.

Bemanningsenhetens uppdrag är att bemanna korttidsvakanser inom sjukvårdens akuta verksamheter, vårdavdelningar och en del mottagningar vid behov av vikarier.

Vi söker nu sjuksköterskor för timanställning via bemanningsenhetens vikariepool.

Värdesätter du frihet, flexibilitet och variation är arbetet i vikariepoolen något för dig. Här har du möjlighet att arbeta såväl dag som natt, vardag som helg, årets alla dagar, där vi avtalar varje arbetspass för sig utifrån din tillgängliga tid i vårt bokningssystem Medvind.

Vi ser gärna att du vill och önskar finnas tillgänglig på flera olika enheter. Då utbudet och behoven spänner över många olika enheter och olika specialitetsområden, finns stora möjligheter att utvecklas, lära nytt och möta människor i många olika typer av livssituationer. Ju fler enheter du bygger din bredd med, desto bättre kan även din önskade arbetstid och tillgänglighet matchas med behoven i verksamheterna.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som timanställd sjuksköterska hos oss får du en unik möjlighet att vårda patienter inom flera olika vårdnivåer och medicinska specialiteter, framför allt på slutenvårdsavdelningar men även inom andra enheter i sjukvården. Du väljer själv om du är intresserad av två eller fler enheter och vi bygger din introduktion efter dina erfarenheter och behov.

Du arbetar med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i sjukvården beroende på verksamhetsinriktning.

Vem är du?

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du är trygg i din yrkesroll, ditt ledarskap och din erfarenhet. Du har en positiv attityd, är flexibel och serviceinriktad med god samarbetsförmåga och stort engagemang för ditt arbete. Vi söker dig som vill bidra med din kunskap och energi där förmågan att snabbt ställa om mellan tempo och vårdnivå är en central del. I din yrkesroll är du redan idag en förebild för andra kollegor och har lätt att samarbeta för patientens bästa vård. Har du dessutom en positiv grundinställning och nyfikenhet till eget lärande är du rätt person för oss.

Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse, timanställning
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/504
Kontakt
  • Jenny Hult, enhetschef, 0498-268599
  • HSF Bemanning, 0498-204481
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-11-30
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb